https://www.unyegundemhaber.com/

Ziraat Odası Başkanı Sarıkahraman,basın mensuplarına teşekkür etti

Şubat ayının başında gerçekleşen Ünye Ziraat Odası Başkanlığı 2023 yılı Olağan Genel Kurulu seçimlerinde güven tazeleyen Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, bugün basın mensupları ile bir araya geldi.

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, yönetim kurulu üyeleri ve Ünye’de faaliyet gösteren çeşitli basın kuruluşlarının katıldığı programında, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman seçim sürecinde desteklerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

Merkezi Kahramanmaraş olup 10 ilde etkisini gösteren 7,7 ve 7,6’lık depremlerin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Başkan Sarıkahraman, Ünye Ziraat Odası olarak fidan satış kampanyası ile elde edilen gelirin tamamını bölgeye destek için kullanacaklarını ifade etti.

Programda açıklamalarda bulunan Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman konuşmasında şunları söyledi;

 “Ünye Basınımıza Teşekkür Ediyorum”

Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız deprem hem ülkemizi hem de bizi çok üzdü. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kalanlara sağlık, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ziraat Odası olarak bir seçim sürecinden geçtik. Bu süre zarfında ben istemeden her zaman sesimiz oldunuz. Yaptığımız tüm işlemleri Ünye kamuoyu ile buluşturdunuz. Bunlardan dolayı sizlere şahsım, yönetim kurulum ve çalışan arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.

“Deprem Bölgesi İçin Fidan Satış Kampanyası Yapıyoruz”

Bugünkü toplantımızın amacı yaşadığımız deprem felaketidir. Bizim bağlı olduğumuz bir üst kurulumuz var ve bu kurulun da onayı ile bizde o bölgede neler yapabiliriz konusunu düşündük ve aklımıza güzel bir fikir geldi. Biz uzun zamandan beri Ziraat Odası bünyesinde fidan satışları yapmaktayız. Bu sene bir fidan satış kampanyası yaparak “Ne Alırsa 50 Lira” üzerinden çiftçilerimiz fidanı kendi bahçesine, ücreti de ciddi bir rakam yaparak o bölgelere göndermek istiyoruz. “Sizin de Bir Fidanınız Olsun” ismiyle böyle bir kampanya yapmayı düşündük. Biriktirdiğimiz fidan gelirlerinin tümünü deprem bölgesine götürmeyi planlıyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir