https://www.unyegundemhaber.com/

2022 Yılı 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

2022 Yılı 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Sektörel gelişmeler ile yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen 2022 yılının 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na, Vali Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.

2022 yılı Haziran ayı sonu itibariyle Ordu’daki kamu yatırımlarının proje sayısının 300 olduğunu ifade eden Vali Tuncay Sonel, toplam proje bedelinin ise 13 Milyar 846 Milyon TL olduğunu söyledi.

Vali Sonel, “Ordu’muzun 19 ilçesinde en ücra köşesindeki yerleşim birimlerine kadar yapılan çalışmalarda bizlere destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediyemize, Bölge Müdürlerimize, İl Müdürlerimize, Kaymakam arkadaşlarımıza tüm İlçe Belediye Başkanlarımıza, işçisinden, mühendisine kadar tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Ordu’da güzel bir ekip var. Bölge müdürlerimizin de sorun çözücü yaklaşımları var. Birlik beraberlik içinde güzel çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşan Kurban Bayramınızı ailelerinizle birlikte kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir