https://www.unyegundemhaber.com/

Adıyaman’ımız ile birlikte kardeş şehir olduk.

Adıyaman’ımız ile birlikte kardeş şehir olduk.

 Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva yaptığı açıklamada ;

 Mart ayı olağan Meclis toplantımızı meclis üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik.

 Toplantımızda Ordu Büyükşehir Belediyesi Kumru – Korgan Şube Şefimiz Hüseyin Alacak’ın katılımlarıyla Ordu Büyükşehir Belediyemiz Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından 2023 yılında yapılacak yol çalışmaları hakkında bilgilendirme ve sunumlarını dinledik.

 Ayrıca ;  Meclis Toplantımızda oy birliğiyle aldığımız karara göre; deprem felaketi yaşayan iller arasında yer alan Adıyaman ilimiz ile kardeş şehir olduk.

“Ülkemizde büyük iki deprem yaşanmış ve 11 ilimiz bu depremden etkilenmiş olup, binalar yıkılmış, çok sayıda can kayıpları ve yaralılar olmuştur. Böyle büyük bir afetin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi için devletimiz, yerel yönetimlerimiz ve milletimiz birlik beraberlik içinde deprem bölgesine arama kurtarma ve acil ihtiyaçların karşılanması ve yaraların sarılması konusunda üst düzeyde iş birliği ve yardımlaşma duygusu içinde çalışmaya başlamıştır. Bu kapsamda Adıyaman ilimizdeki halkımıza destek olmak amacıyla Adıyaman ilimiz ile kardeş şehir olmak için karar aldık.

 Toplantımızın hayırlara vesile olsun inşallah, dedi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir