https://www.unyegundemhaber.com/

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Alparslan’ın 10 Kasım Mesajı

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Millete düşen görevin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri olan Cumhuriyeti anlamak ve Cumhuriyetin değerlerini her koşulda korumak ve sahip çıkmak olduğunu vurgulayan İlçe Başkanımız Hasan Fahri Alparslan, “Cumhuriyetimizin kurucusu, İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85’inci yıldönümünde Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Başkan Alparslan, “Türkiye’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938’de bizlere veda etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her fani gibi 85 yıl önce ebediyete intikal etmiş, ama manevi varlığı, düşünceleri ve kutlu vasiyeti tertemiz millet vicdanında bayrak gibi dalgalanmaktadır. Üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla başarılı bir komutan olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli belleğimizde ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

Türk milleti, tarihi boyunca yaşanan üstün kahramanlık destanları ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük kahramanlar sayesinde nice zorlukları aşarak bu günlere kadar gelmiştir. Bu bilinçle bizler, istiklal ruhuna sarılarak, Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için aynı heyecan ve azimle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bugün bölgesinde adeta bir yıldız gibi parlayan ve örnek gösterilen bir konuma yükselmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 85. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, çalışma ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir