https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN A.ADAYI ÇAKIR ENGELLİ ÖĞRENCİ İÇİN SEFERBER OLDU

Eğitim kenti olma yolunda ilerleyen Ordu’da engelli vatandaşların da eğitim öğretimlerinde engel ortadan kaldırılıyor.

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Beyazay İl Başkanı Cihan Çakır ve beraberindeki başkan yardımcısı Dursun Ali Akın engelli öğrencinin sorununu çözdüler.

Başkan Çakır ve Akın, bedensel engelli 9. Sınıf öğrencisinin eğitim öğretimine daha sağlıklı ve ulaşımı kolay koşullarda yapabilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ü makamında ziyaret ettiler.

9.Sınıf öğrencisinin ulaşım sorununu Ünye Belediyesi sağladığı servis ile çözen Çakır, okulun da öğrenci için uygun fiziki yapıya ulaştırılması yönünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Tokgöz ile görüşme yaptı. Görüşmede konuyu detaylı olarak inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz gerekli müdahaleleri yaparak engeli çözüme ulaştırdı.

Müdür Tokgöz’ün şahsen ilgilendiği konu kısa sürede neticeye ulaştı ve engelli öğrencinin eğitim öğretimine engel olacak sorunlar ortadan kaldırıldı.

Ziyaretten sonra konuşan Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Çakır, Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’e teşekkür ederek “Eğitimde engellerin ortadan kaldırılması bizleri sevindirmiştir. Sayın Müdürümüze hassasiyetleri ve çözüm üzerindeki çalışmaları nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Engelli kızımıza da eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir