https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER’DEN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 23 NİSAN MESAJI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlandı.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyeti’mizin güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

23 Nisan 1920, Türk Milleti için önemli bir dönüm noktasıdır. Asil Türk Milletinin temsil edildiği Gazi Meclisimizin açıldığı gün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. Bayram ilan edilen bugünün neşeyle, sevgiyle ve dünyamızın dört bir yanından ülkemize misafir olan çocuklar ile kardeşçe geçireceğimiz bir gün haline gelmesini sağlamıştır. Böylesine bir armağanla ödüllendirilen çocuklarımızın; vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dopdolu bireyler olarak yetişeceklerine ise inancımız tamdır.

Gözlerindeki pırıltıda ülkemizin aydınlık geleceğini gördüğümüz kıymetli çocuklarımıza; barış, sevgi ve adaletin hüküm sürdüğü bir ülkeyi verebilmek en yüce gayemizdir. Ayrım gözetmeksizin; tüm çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, donanımlı bireyler olarak yetişecekleri ortamların sağlanması biz yöneticilerin temel görevidir. Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizde yaşayan çocukların her geçen gün daha iyi koşullara sahip olabilmesi için yoğun çaba gösteriyor ve göstermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın dünyadaki tüm çocuklara barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir