https://www.unyegundemhaber.com/

HAFIZLIK BELGELERİ SAHİPLERİNE TAKDİM EDİLDİ.

HAFIZLIK BELGELERİ SAHİPLERİNE TAKDİM EDİLDİ.

Ünye Müftülüğü hafızlık ve hafızelik belgesi alan kursiyerlere belgelerini takdim etti.

Ünye İlçe Müftülüğü bünyesinde eğitimlerini tamamlayan hafız ve hafızeler, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan sınavda başarı göstererek hafızlık belgelerini almaya hak kazandı. Ünye Müftülüğü tarafından düzenlenen törende, hafızlık belgeleri sahiplerine takdim edildi.

Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, hafızlık belgesi alan kursiyerleri tebrik ederek, başarılarını kutladı. Müftü Okuş, hafızlık eğitimi alanların büyük bir kazanç elde ettiklerini belirtti.

“Kur’an’ı hıfz etmek, onu muhafaza etmek, onu anlamak için büyük bir gayretin içerisinde olacaklar. Onu yaşamak için ve diğer insanların, Müslümanların da hayatlarını Kur’an’a göre tanzim etmeleri noktasında gayret içerisinde olacaklardır. Siz hafız yavrularımızı özellikle tebrik ediyorum. Hafız sadece Kur’an-ı Kerimin kelimelerini, ayetlerini ezberleyen değil, aynı zamanda onun manasını kalbine ve ruhuna nakşeden, beynine alan ve gönül dünyasında seyreden bir insandır. Kur’an’ı içine sindirmiş olan gerçek hafız, yürüyen ve konuşan Kur’an demektir. Kur’an’ı-Kerimi beynine nakşeden ve kalbine yerleştiren hafızlar, hem dünyada şerefli ve saygın insanlardır, hem de ahirette akrabalarına ve yakınlarına şefaatçi olacaklardır. Bu yolda emek veren öğreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Başarılarınızın daim olmasını yüce rabbimden niyaz ederim.”

Ünye Merkez Hafızlık Erkek Kur’an Kursundan Mehmet Can Güdek, Kız Kur’an Kursundan Erva Ekşioğlu, Büşra Tulkar, Reyhan Güneṣ ve Ṣeyma Sevindik’e belge ve hediye takdim edildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir