https://www.unyegundemhaber.com/

Başkan Semiz, Çaybaşı’nda hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, göreve geldiği 2019 yılından bugüne ilçedeki çalışmalarla ilgili olarak sunumda bulundu.

İstişare toplantısında Başkan Hüseyin Semiz, gazetecilerin kendisine sorduğu sorulara cevap verdi.

Kent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk “Başarılarınızdan dolayı adınız Ünye Belediye Başkanlığı için de geçiyor. Bu konu ile ilgili görüşleriniz nelerdir?” dedi. Başkan Semiz ise “Böyle konuların yıllardır konuşulduğunu ama şuanda görev yapan Belediye Başkanlarının görevlerini gayet iyi yaptığı söyledi.

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz konuşmasına şöyle devam etti;

“Ben yaklaşık 25 yıldır siyasetle uğraşıyorum. Biz bunları duymaya alışığız. Halkımızda böyle düşünenler varsa teşekkür ederiz. Bu söylemler en azından ‘bu adam Çaybaşı Belediye Başkanlığının hakkını veriyor’ anlamına çıkar. Ben bu bakış açısına sahip olduğum için herkese teşekkür ederim. Biz bize verilen görevi ve emaneti son gününe kadar layığıyla yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Bizim ilk ve tek derdimiz bu. Ayrıca Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızı da, Ünye Belediye Başkanımızı da oldukça başarılı buluyoruz. Her anlamda destekçileri olmaya devam edeceğiz.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir