https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI “DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Türkiye’yi yasa boğan deprem afetinin ardından tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de yardım çalışmaları sürüyor. Ünye Belediyesi koordinesinde adeta seferber olan Ünye Halkı temel yaşam malzemelerinden oluşan yardım paketlerini depremzedelere ulaştırmak üzere Ünye Belediyesi’ne teslim ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Dün gece yola çıkan iki tırımızın ardından bugün de vatandaşlarımızdan gelen yardımları ayrıştırarak ve paketleyerek tıra yüklüyoruz. Yardım çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilde ağır hasara yol açan depremde arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremzede vatandaşlara ise yurdun dört bir yanından yardımlar devam ediyor. Ünye Belediyesi öncülüğünde ilçede başlayan yardım kampanyası için vatandaşlar seferber oldu. Battaniye, Kışlık bot, mont gibi malzemelerin yanı sıra kuru gıdalar da deprem bölgesi için Ünye Belediye binasında hazırlanıyor. Belediye personeli tam kadro vatandaşlardan gelen yardımları ayrıştırarak paketleyerek yardım tırına yüklemeye devam ediyor.

“YARDIM ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK”

Yardım kampanyasını başından bu yana koordine eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı açıklamada, “Dünden bu yana yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deprem bölgesinden gelen talebe göre burada hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hemşehrilerimizden gelen yardımları tırlara yüklemeden tasnifini burada ekiplerimizle yapıyoruz. Özellikle kışlık ihtiyaçlar olan mont, bot, kazak ve battaniye ile birlikte hijyen malzemeleri konusunda paketler hazırladık. Vatandaşlarımız bu konuda seferber oldu. Özellikle hızlı tüketilebilen konserve türü hazır gıdalar da yardım paketlerimizin içerisinde yer almaktadır. Hemşehrilerimizden bu konuda yardımlarını bekliyoruz. Bunun yanı sıra biz de arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere gönüllü Belediye personelimizden oluşan bir ekibi daha deprem bölgesine göndereceğiz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir