https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 2023-2024 eğitim öğretim yılının başladığı bugün bir mesaj yayınlayarak yeni eğitim öğretim yılının öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

2023-2024 eğitim öğretim yılı bugün çalan ilk ders zili ile başladı. Ünye’de 91 okulda 2 bin 410 öğretmen ve 28 bin 063 öğrenci eğitim öğretime başladı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı bir mesaj yayınlayarak öğretmen, öğrenci ve velilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı. Başkan Tavlı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve yavrularımız için yeni bir eğitim öğretim yılı daha başlamıştır. Biz yerel idareciler olarak eğitime her zaman destek vererek evlatlarımızın daha iyi ve kaliteli bir eğitim almaları için elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. Bu katkı ve desteklerimiz yeni eğitim öğretim yılında da devam edecektir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; parklar, meydanlar ve binalar inşa ederiz ve beğenmezsek yenisini yaparız. Ancak bir insan yetiştirmek, hata kabul etmeyen, telafisi olmayan önemli ve kutsal bir görevdir. Bu görevi ifa eden kıymetli öğretmenlerimiz başta olmak üzere geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

07.05.2024 VEFAT İLANLARI

HAKKI FELEK VEFAT ETTİ Merhum Necati Felek’in oğlu Sami, Musa, İsa ve Mustafa Felek kardeşlerin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir