https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKANLAR BAŞKANI ÇAKIR”DONANIMLIYIZ VE ŞEHRÜL EMİNLİĞE TALİBİZ”

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Çakır bugün gerçekleşecek temayül öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkanlık bizim kanımızda var

Çakır “Radyo, Televizyon Ve Gazeteler Dernek Başkanlığı, Türkiye Beyazay İl Başkanı, Türkiye Çevre Ve İnsan Hakları Platformu Başkanlığı, Düsoiş Sendikası İlçe Başkanlığı ,Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu  ve  bir çok  STK’larda da görev alıyoruz.

Tüm derneklerde başkanlıklarım mevcut ve bu başkanlıkları mı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığında taçlandırmak istiyorum ve bu donanım bızde var.

Herkes kadar ve daha fazlası bu şehri tanıyoruz ve Şehrül Eminliğe Talibiz.

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Çakır yaptığı konuşmada şunları söyledi;

 Ordu İçin Hayallerimiz Var?

Sloganımız da olduğu gibi ‘HAYALİNİZDEKİ ORDU İÇİN BURADAYIM’.  Bizim birinci hedefimiz budur. Her vatandaşın kendisi ve yaşadığı yer ile ilgili hayali vardır. Biz de bu hayali gerçekleştirmek için buraya çıktık. Vatandaşın hayalini ve isteğini gerçekleştirmek için buradayız. Ordu için en büyük hayalim, her vatandaşın hayallerini yerine getirmek. Hayal ettikleri Ordu’yu inşa etmek için buradayız. Küçüklüğümden bu yana kendime şunu felsefe edindim  ‘ hayaliniz yoksa artık hiçbir şeyiniz yoktur’. Ordu için çok projelerimiz var ve arkadaşlarımız da bunun için çalışıyor. İlerleyen günlerde vatandaşlarımız ile beraber bunları paylaşacağız. Şu bir gerçek ki bizim projelerimiz vatandaşların istediği projeler. Bizim birinci rehberimiz halktır. Biz insan üzerine kurulu bir siyaset yapacağız ve siyasetten öte hizmet yapacağız. Ordu’yu markalaştıracağız.

Hizmet aşkı için yetki talebimiz var.

Herkesten faydalanacağız.  Sokaktaki en küçük çocuktan en yaşlımıza varıncaya kadar hepsinin tecrübesinden ve isteklerinden yararlanarak bu memleketi yönetmeye talibiz. 31 Mart 2024 gecesine kadar Cihan Çakır’la ya da başka bir arkadaşımızla dahi olsa bu yolda yürüyeceğiz. Biz bu yola kendimize  ve bize inananlara inandığımız için çıktık. Reklam, şan, şöhret, yer, makam talebimiz yok. Hizmet aşkı için yetki talebimiz var.  Önce Allah sonra  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve halkımızın izniyle bu kutsal göreve talibiz. Teamül de Sayın Ordu büyükşehir belediye başkanımız Hilmi Güler ile biz varız. Allah izin verirse teamül de güzel sonuçlar bekliyorum. İki gündür seyir halindeyiz ve gezmediğimiz yer kalmadı. Vatandaşlardan ve çevrelerden gelen ilgi, alaka da çok güzel. Asıl teamül 31 Mart’ta sandıkta olacak.

Adil, Karakterli ,Profesyonel Ve Pozitif Yönetim İçin Aday Olduk

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir