https://www.unyegundemhaber.com/

THE COFFE FACTORY ÜNYE’DE AÇILDI

Türk markası olan THE COFFEE FACTORY’nin Ünye Şubesi açıldı.

İşletmeciliğini Murat Cem Bozkurt, Hüseyin Gerçeker, Savaş Sarıkaya ve Özgür Hasten’in yaptığı The Coffee Factory Ünye Şubesi, Kaledere Mahallesi Döner Çeşme Meydanı adresinde bugün hizmete başladı.

Açılışta konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hayırlı olsun dileklerini şu sözlerle ifade etti; “Ünye’nin değerli markalarından ve nitelikli işletmelerden bir tanesini daha kazandırıyoruz. Birkaç gün önce Ünye’de farklı noktalarda, farklı iş dalları ile alakalı 3 tane işletmenin açılışını gerçekleştirmiştik. Bugün de farklı bir sektörün açılışını gerçekleştiriyoruz. Baktığımız zaman Ünye için çok güzel bir şey. Gelişen ve kendini bölge de hissettiren bir şehir için böyle markaların ve değerlerin buralarda açılmış olması şehrimiz açısından önemli ve kıymetli. Bu tür müesseselerin açılışında öncülük eden vatandaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu kadar güzel mekânları kazandırdıkları için onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Gayret ve emekleri için de onları takdir ediyorum. Murat Cem Bozkurt, Hüseyin Gerçeker, Savaş Sarıkaya ve Özgür Hasten birlikte bir iş oluşturmuşlar ve her alan da birlikte gelişmenin kabiliyetini sergiliyorlar. The Coffe Factory açılmadan önce ziyaretine gelmiştim. İkram ettikleri kahveyi içtiğim zaman ise lezzetli bulmuştum. Ben sizlerin de beğeneceğini düşünüyorum. Memleketimize bu güzel hizmeti kazandıran vatandaşlara bol kazançlar dilerken bu birlik ve beraberliği de muhafaza etmelerini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir