https://www.unyegundemhaber.com/

BEHZAT Ç. MEMLEKETİ ÜNYE’DE HASRET GİDERDİ

Oyunculuğu ile artık tüm Türkiye’ye mâlolmuş Ünyeli sanatçı Erdal Beşikçioğlu, Karadeniz turnesinde memleketi Ünye’yi de ziyaret ederken, Ünye’de Kültür Merkezinin tamamlanması ile ilk tiyatro oyunu için sahne sözü verdi. Memleketi Ünye’de ailesi ve sevenleriyle buluşurken,ayni zamanda Ünye Gündem Haber imtiyaz sahibi Gökhan Beşikcioğlu ile yaptığı röportajda Beşikçioğlu ”sabırsızlıkla ve tüm kalbimle Kültür Merkezinin açılmasını bekliyorum” dedi.

ÜNLÜ OYUNCU MEMLEKETİNDE

Ünyeli usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, beyaz perdede sahnelediği oyunu için Karadeniz turnesine devam ediyor. 21 Ekim Cumartesi akşamı Samsun’da tiyatro severlerle bir araya gelen Beşikçioğlu, 23 Ekim Pazartesi akşamı da Ordu’da sahne alacak. Kurucusu olduğu “Tatbikat Sahnesi”nin yeni yapımı olan distopik edebiyatın başyapıtlarından “Fahrenheit 451”, oyunu ile Orduluların karşısına çıkmadan Ünye’ye gelen Beşikçioğlu, ekip arkadaşları ile birlikte Ünye Asarkaya Panorama Kafe Restoranda mola verdi.

ÜNYE’DE GÖSTERİ YAPACAĞIM

Ünye ziyareti esnasında kameralarımıza konuşan Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve eşi Elvin Beşikçioğlu, Ünye’ nin güzelliğini Panorama Kafeden izlemenin büyüleyici olduğunu dile getirirken, turne kapsamında Samsun ve Ordu’da sahne alırken, Ünye’de sahne alamamanın da üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Ünye’nin Kültür Merkezinin açılmasını bir sanatçı ve Ünyeli olarak çok istediğini söyleyen Beşikçioğlu, “şuan Ünye’nin doğası ve denizini kuşbakışı izliyoruz. Değerli belediye başkanımıza Ünyeliler adına teşekkür ediyorum böyle bir hizmeti Ünyeliler ile buluşturduğu için. İçimde kendi şehrimde sahne alamamanın üzüntüsünü de hissediyorum. Eminim ki belediye başkanımız bütün bı hizmetlere ek olarak Kültür Merkezini de en kısa zamanda bitirerek, Ünye’nin özlediği bu hizmeti de Ünyeliler ile buluşturacak. İşte o zaman söz veriyorum ilk tiyatro oyununu da ben sahneleyeceğim” dedi.

‘Behzat Ç.’ Devam ediyor

Sinema, televizyon ve tiyatro çalışmalarının devam ettiğini de söyleyen Beşikçioğlu, izleyicilerin beklediği “Behzat Ç.” Dizisi için çekimlerin tamamlandığını belirtirken, “sevilen bir dizi ve sevilen bir karakter. Yeni sezon çekimleri tamamlandı. Önümüzdeki yaz diğer sezon çekimlerinin de tamamlanması bekleniyor. Yeniden izleyici ile buluşmaya devam ediyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir