https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR AYBASTI’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

BÜYÜKŞEHİR AYBASTI’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede sürdürdüğü beton yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aybastı Alacalar mahallesi Karacaçukur mevkiini, Aybastı-Gölköy karayoluna bağlayan güzergâhta beton yol çalışması başladı.

Ordu’da başlatılan asfalt ve beton yol seferberliği ile yılların sorunları çözüme kavuşuyor.  Mahalle ve grup yollarında asfalt seferberliğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, arazi ve iklim şartlarına göre birçok noktada beton yol çalışması başlattı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, güzergahlar belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Vatandaşlara standardı yüksek ulaşımın kapıları açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlatılan çalışmalar kapsamında Aybastı Alacalar mahallesi Karacaçukur mevkiini Aybastı-Gölköy karayoluna bağlayan 2.7 kilometrelik güzergâh beton yola kavuşmuş olacak.

Güzergah ayrıca Şahanlı mevkiinin bir kısmına da hizmet verecek. 400 metresi tamamlanan yolda, iklim şartlarına bağlı olarak çalışmalar hız kesmeden devam edecek. Güzergah en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN KIR, AMATÖR SPORLARA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Metin Kır’ın İnsan üstü Performansıyla İz bırakmaya devam ediyor.Ordu’nun spor …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir