https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN A. ADAYI ÇAKIR’DAN ÖRNEK BAĞIŞ

Cumhuriyetin 100 yılında bir engelde Siz kaldırın projesine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Cihan Çakır dan destek geldi.


Ünye, Akkuş, Çaybaşı, İkizce ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerinin Akülü/Tekerlekli Sandalye, akü, hasta taşıma yatağı, hasta yatağı gibi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik düzenlenen kampanyaya, Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Cihan Çakır’dan büyük destek geldi.

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Cihan Çakır, Cumhuriyetin 100 yılında 100 tekerlekli sandalye kampanyasına bağışta bulundu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Cihan Çakır, kampanyaya destek amaçlı 10 tane araç bağışladı.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar kampanya ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Cihan Çakır ziyaret etti. Kampanya ile ilgili görüş ve istişarelerde bulunan başkanlar, kampanyanın geniş kitlelere yayılması adına çalıştıklarını belirttiler.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ziyaretin verimli geçtiğini belirterek bağışlarından dolayı Çakır’a teşekkür ederek, engelleri yaşayan biri olarak bu davranışınızla hayırseverlerimize örnek olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etti”dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

19 litre kaçak içki ele geçirildi

19 litre kaçak içki ele geçirildi KOM ekipleri tarafından durdurulan araçta 19 litre kaçak içki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir