https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR HIZ KESMİYOR

BÜYÜKŞEHİR HIZ KESMİYOR

ÜNYE’NİN İKİ MAHALLESİ ASFALTLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin iki mahallesini birbirine bağlayan grup yolunu asfaltla buluşturmak için çalışma başlattı.

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

KADILAR, AĞIDERE GRUP YOLU ASFALTLA BULUŞUYOR

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ünye ilçesinde Kadılar- Ağıdere mahallerini birbirine bağlayan grup yolunda emülsiyon asfalt çalışması başlatıldı.

Toplam uzunluğu 6 kilometre olan güzergahın şu ana kadar 2 kilometrelik kısmı asfalt ile buluştu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ünye ilçesine yapılan yol yatırımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Asfaltla birlikte yıllardır özlemini çektiğimiz bir yatırıma kavuşacağız. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir