https://www.unyegundemhaber.com/

Kayserili Öğrenciler, Vali Erol’u Ziyaret Etti

Kayserili Öğrenciler, Vali Erol’u Ziyaret Etti

“Anadoluyuz Biz” projesi kapsamında Kayseri’den gelen öğrenciler Vali Muammer Erol’u ziyaret etti.

Tarihi kültürel mirasımızı tanımaları, gönüllülük bilincini artırıcı ve özendirici faaliyetlerde bulunmaları amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen “Anadoluyuz Biz Projesi” kapsamında Kayseri’den 17-23 yaş aralığındaki 40 gencimiz Ordu’ya geldi.

Valilik Konferans Salonunda Kayseri’den gelen gençlerle bir araya gelen ve bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, kendisinin de Kayserili olduğunu hatırlatarak, “İlimizden güzel izlenimlerle ayrılacağınıza inancım tamdır. Böyle bir organizasyonda yer almak sizin için güzel bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendirin” dedi.

“Memleketimizin her köşesi ayrı güzelliklere sahip” diyen Vali Erol, ”Misafirperver Ordu’muzun evsahipliğinde hoşça vakit geçirmenizi diliyorum. Buradan ayrıldığınızda ‘Ordu’ya bir daha gitsek’ diyecek ve aklınız Ordu’da kalacaktır” şeklinde konuştu.

“Anadoluyuz Biz” projesi kapsamında Kayseri’den gelen öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Vali Muammer Erol, meslek seçimleri ile ilgili olarak da gençlere bazı tavsiyelerde bulundu.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise Kayseri’den 2 proje koordinatörü ile birlikte gelen 40 öğrenci grubunun 3 Eylül 2023 tarihine kadar Ordu’da kalacağını belirterek, proje kapsamında Ordu’da gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Erol’a bilgi verdi.

Vali Muammer Erol, Valilik binası önünde “Anadoluyuz Biz Projesi” kapsamında Kayseri’den Ordu’ya gelen öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir