https://www.unyegundemhaber.com/
default

BÜYÜKŞEHİR KONFORLU ULAŞIM İÇİN TAM GAZ ÇALIŞIYOR

BÜYÜKŞEHİR KONFORLU ULAŞIM İÇİN TAM GAZ ÇALIŞIYOR

ÜNYE’NİN 3 MAHALLESİNE SICAK ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Ünye ilçesine bağlı Nadırlı, Kale ve İnkur Mahallelerine hizmet veren bağlantı yolu sıcak asfaltla buluşuyor.

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. Altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, ulaşım ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

3 MAHALLEYE HİZMET VEREN YOLDA SICAK ASFALT KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, birçok ilçede olduğu gibi Ünye ilçesinde de mahallelerin yolunu asfalta kavuşturuyor. Ekipler, toplam uzunluğu 2.5 km olan Nadırlı, Kale ve İnkur Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Şu ana kadar 2 km’si tamamlanan yolun geri kalan kısmının bitirilmesi içinde ekipler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yollarının asfalta kavuşması nedeniyle konforlu bir ulaşıma kavuştuklarını belirten mahalle sakinleri, mutluluklarını paylaştılar. Tozdan topraktan kurtulduklarının altını çizen vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, afet ve acil durumlarda görevli ekiplerdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir