https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ÜNYE’NİN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ÜNYE’NİN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

ÜNYE ATATÜRK MAHALLESİ’NDE SOKAK VE CADDELER ASFALT İLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde ki altyapı ve ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı Kıyışkan sokak ile birlikte, mahallede 6 sokak ve bir cadde sıcak asfalt konforuyla buluştu.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinin en yoğun mahallelerinden biri olan Atatürk Mahallesi’nde bir sokağın daha sıcak asfalt ile buluştuğunu söyledi.

 BAŞKAN GÜLER: “ASFALT SEFERBERLİĞİMİZ SÜRÜYOR”

Başkan Güler açıklamasında, “İlçe merkezlerindeki altyapı ve asfalt seferberliğimiz sürüyor. Ünye ilçemizde konforlu bir ulaşım için Atatürk Mahallesi’ne bağlı, Kıyışkan sokaktaki altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Atatürk mahallesinde daha önce de Şehit Fatih Coşkan Sokak, Akasya Sokak, Sıla Sokak, Yasemin Sokak ve Yıldız Sokak ile Şehit Hüseyin Kuşçu Caddesinin altyapılarını sil baştan yenileyerek sıcak asfalta kavuşturmuştuk. Ünye ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir