https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİRDEN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

BÜYÜKŞEHİRDEN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

ALTINORDU, FATSA VE ÜNYE’DE HAYATA GEÇİRİLECEK YATIRIMLARIN AÇILIŞI TBMM BAŞKANI PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞ’UN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞECEK

“Her Şey Ordu, Her Şey Geleceğimiz İçin” diyerek Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde geleceğin Ordu’sunu inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu, Fatsa ve Ünye’de hayata geçirdiği yatırımlar için toplu açılış töreni düzenliyor.

Ordu’yu gelecek yüzyıla hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, 7 Kasım 2023 saat 16.00’da Altınordu ilçesinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (Ordu Büyükşehir Belediyesi Önü) Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımlarıyla Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde hayata geçirdiği yatırımların toplu açılış törenini gerçekleştirecek.

10 YATIRIMIN RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK

Yapılacak törenle Altınordu’da Büyük Melet Projesi, Cumhuriyet Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezi, Sırrı Paşa Caddesi Sağlıklaştırma, Şahincili Mahallesi Erguvan Park; Ünye’de Bedesten İş Merkezi, Atatürk Mahallesi Alt ve Üstyapı Çalışmaları, Bisiklet yolu; Fatsa’da Kapalı Pazar yeri, Bolaman Park Yaşam Merkezi ile Konkasör ve Beton Santrali olmak üzere 10 yatırımın resmi açılışı gerçekleştirilmiş olacak.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ AÇILIŞA KATILACAK

Başkan Güler’in “Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu” sloganı doğrultusunda hizmete sunulan ve vatandaşların toplumsal hayatına artı değer katan yatırımların resmi açılışına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da katılacak. İlçelerden canlı bağlantıların yapılacağı törende açılış kurdelesi Büyükşehir Belediyesi önünde kesilerek dev eserlerin resmi açılışı yapılmış olacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir