https://www.unyegundemhaber.com/

6 yaşındaki çocuk seyir halindeki otomobilin altına girdi

Cumartesi günü Ünye Sanayi Sitesi mevkiinde meydana gelen kazada yaralanan küçük Ahmet Poyraz, bacağının kurtarılması için kaybolan kemik parçasını umutla bekliyor.

Ordu Ünye’de cumartesi günü meydana gelen kaza ardından bir sansasyon ve trajediyi ortaya çıkardı. 6 yaşındaki Ahmet Poyraz Ergin, yolun kenarında arkadaşıyla oynarken, yolun karşısına geçmek istemiş ve o anda seyir halindeki bir otomobilin altında girmişti.

Olay yerine gelen ilk yardım ekipleri yaralı Ahmet Poyraz’ı hastaneye sevk etmişler ve iddialara göre de olay yerinde geride kalan ayak kemiğinin parçalarını da hastaneye getirmişlerdi. Ayağı kırık ve kopma durumunda olan küçük Ahmet Poyraz, Samsun 19 Mayıs Eğitim Fakültesine sevk edilirken, bacağının kopan parçası ise kayboldu.

Ailenin iddialarına göre kaybolan parça hastaneye giriş olmasına rağmen, bir anda ortadan kaybolurken, küçük Ahmet Poyraz’ın ayağının kesilme riski de ortaya çıktı.

Ahmet Poyraz’ın ayağının kesilmemesi için kaybolan kemik parçasının bulunamaması Ahmet Poyraz’ı ayağından edecek. Aile bir yandan adli sürece başlatırken bir yandan da Ahmet Poyraz’ın kaybolan kemik parçasının bulunması ve ayağının kurtarılması için mücadele ediyor

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir