https://www.unyegundemhaber.com/

ÇATALPINAR SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

Ünye’nin Çatalpınar Mahallesi’nde devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya mahalle sakinleri teşekkür etti.

Ünye Belediyesi Çatalpınar Mahallesi Yamaçlı Mevkii’nde beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle kış mevsiminde ve yağışların arttığı dönemde yağmur sularının ulaşımı aksatması nedeniyle uzun ömürlü olan beton yol tercih edilirken devam eden çalışmaları Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yerinde inceledi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel ve Mahalle Muhtarı Hasan Aykun ile birlikte ilgili birimden bilgi alan Başkan Tavlı, çalışmaların hava şartlarının elverişli olması halinde aralıksız süreceğini söyledi.

Muhtar Aykun’dan Teşekkür

Mahallelerinde başlayan ve devam eden beton yol çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Muhtar Hasan Aykun, “Çatalpınar Yamaçlı Mahallesi’nde belediyemiz aralıksız çalışıyor. Burası her yağmurda sorun yaşadığımız bir yoldu. Hüseyin Başkanımıza çok teşekkür ederiz, sağ olsun. Sıkıntı yaşadığımız bir yolun çözüme kavuşması nedeniyle mutluyuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir