https://www.unyegundemhaber.com/

ÇATALPINAR’DA MAHALLE GRUP YOLLARI ASFALT İLE BULUŞUYOR

ÇATALPINAR’DA MAHALLE GRUP YOLLARI ASFALT İLE BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesine bağlı, İncirli, Güneyce ve Gündoğdu mahalleleri grup yolunu asfalt ile buluşturdu. 7,5 km uzunluğundaki güzergahta tamamlanan çalışmalar sonrası, Çamaş-Gürgentepe Karayolu’na da konforlu bir ulaşım imkânı sağlandı.

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor.  Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesinde 3 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolundaki emülsiyon asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

İNCİRLİ-GÜNEYCE VE GÜNDOĞDU MAHALLE GRUP YOLU ASFALTA KAVUŞTU

Başkan Güler açıklamasında, “Belirlediğimiz programla birlikte hem ilçelerimizde hem de mahalle grup yollarında asfalt ve beton yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz tarafından devam eden çalışmalar kapsamında, Çatalpınar ilçemizde, genişletme, menfez ve yağmur suyu geçişleri de yapılan İncirli, Güneyce ve Gündoğdu mahalleleri grup yolunu asfalt ile buluşturduk. Bu yol aynı zamanda Çamaş-Gürgentepe karayoluna da bağlantı sağlıyor. İlçemize, mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ VE MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmayla, toz ve çamur çilesinden kurtulduk. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir