https://www.unyegundemhaber.com/

CHP’NİN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye, Fatsa ve Ordu İl yönetimi tarafından toplanan yardım malzemeleri tıra yüklenerek Malatya’ya doğru yola çıktı.

6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremler büyüklük ve etkilediği alanın genişliği açısından son yüzyılın en büyük depremlerini geride bırakarak Cumhuriyet tarihinin en büyük depremi oldu. Yaşanan deprem sonrası Türkiye’nin dört bir tarafından toplanan yardım malzemeleri deprem bölgelerine doğru yola çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi Ünye, Fatsa ve Ordu İl yönetimi tarafından toplanan yardım malzemeleri tıra yüklenerek CHP Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tamer Ateş, CHP Ünye Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Sencar ve partililer ile birlikte Malatya’ya doğru yola çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, yardım kampanyasına ilişkin şunları söyledi; “Türkiye çapında tüm parti örgütlerinin başlattığı bir yardım kampanyası. Genel anlamda zaten AFAD’ın da açıkladığı ihtiyaç listesine göre bir duyuru yaptık. O duyuruya göre topladıklarımızı da Ordu’daki il yönetimi ile birleştirip dün gece yardım bölgesine genç arkadaşlarımızın da eşliğinde Malatya’ya gönderdik. Ordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinden içerisinde battaniye, soba, çocuk maması, içme suyu, çocuk bezi, bot, mont, kaşkol, çocuklar için berenin bulunduğu 1 tır yüklenerek yola çıktı. Yardımları toplamaya devam ediyoruz. Ünyeli hemşehrilerimiz yardımlarını Hanboğazı’nda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe binamıza getirebilirler” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir