https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’Lİ DEPREMZEDELER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşanan büyük depreme Kahramanmaraş’da yakalanan Ünyeli Öngören ailesinin naaşları Ünye’ye getirildi. Aile son yolculuğuna gözyaşları ile gönderildi.

Pazartesi günü yaşanan ve tüm yurdu yasa boğan depremin ardından gelen acı haberler devam ediyor. Depreme Kahramanmaraş’ta yakalanan Öngören ailesi de umutlu bekleyişi acılı haberle bitirmişti.

Aslen Ünyeli olan ve Kahramanmaraş’da askeri personel olarak görev yapan Ahmet Öngören, eşi ve çocukları depremde enkaz altında kalmış, depremi duyar duymaz deprem bölgesine giden aile de umutla bekleyişin sonunda enkaz altında beş kişilik ailenin cansız bedenlerine ulaşabilmişlerdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Ünye’ye getirilen ailenin naaşları için bugün öğle namazına müteakiben Ünye merkez büyük camiinde cenaze töreni düzenlendi. Uzman çavuş Ahmet Öngören, eşi Dursiye Öngören ve çocukları Eren, Emirhan ve Nazlısu Öngören için gözyaşları sel oldu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve yoğun kalabalığın katıldığı cenaze namazı sonrası öngören ailesi Yunus Emre Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU “MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA” YARIŞMASINDA FİNAL 7 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir