https://www.unyegundemhaber.com/

CUMHUR İTTİFAKI’NDAN BÜYÜK ÜNYE YÜRÜYÜŞÜ

Cumhur İttifakı 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi Ünye’de ‘Cumhur İttifakı Büyük Ünye Yürüyüşü” düzenledi.

Cumhur İttifakı üyeleri AK Parti ve MHP, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi Ünye’de Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Fevzi Çakmak Mahallesi Kefeli Camii’nin önüne kadar Cumhur İttifakı Büyük Ünye Yürüyüşü düzenledi.

Yürüyüşe AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti MKYK Üyesi Dr. Fahrettin Yahşi, Ünye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Fatsa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye İlçe Başkanı Avukat Murtaza Hacıimamoğlu, AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Eczacı Neşe Akgül Tiyaloğlu, AK Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Avukat Abdulkadir Demir, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

Ünye ilçesinde, 31 Mart 2024 Pazar günü, Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen büyük yürüyüş, yoğun katılımla gerçekleşti. Cumhur İttifakı’nın seçim öncesi önemli bir etkinliği olan yürüyüş, Ünye’nin farklı bölgelerinden gelen vatandaşların yanı sıra siyasi temsilcilerin de katılımıyla renklendi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir