https://www.unyegundemhaber.com/

“CHP ÜNYE İLÇE TEŞKİLATI, SEÇİM ÖNCESİ SON YÜRÜYÜŞÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ünye İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2024 Pazar günü Ünye’de yapılacak olan yerel seçimlere yönelik önemli bir adım attı. Seçim öncesi son yürüyüşlerini düzenleyen teşkilat, ilçede büyük bir katılımla etkinlik gerçekleştirdi.

Yerel seçim atmosferini canlandıran etkinlikte, CHP İlçe Teşkilatı üyeleri ve destekçileri, coşkulu bir şekilde ilerledi. Parti bayrakları ve sloganlar eşliğinde yapılan yürüyüş, Ünye’nin sokaklarında renkli bir görüntü oluşturdu.

Yerel seçimlerin önemine vurgu yapılan yürüyüşte, CHP adaylarının ve teşkilat üyelerinin halkla buluşması sağlandı. Vatandaşlarla yakın temas kurularak, seçim öncesi vaatler ve projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

CHP Ünye İlçe Teşkilatı yetkilileri, yaptıkları açıklamalarda, halkın desteğini alarak Ünye’yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini belirttiler. Ayrıca, demokratik sürecin önemine vurgu yaparak, yerel yönetimlerde şeffaflık ve katılımcılığın sağlanacağını ifade ettiler.

Yapılan son yürüyüşle birlikte, CHP Ünye İlçe Teşkilatı, seçim öncesinde enerjik ve kararlı bir şekilde halkın yanında olduğunu gösterdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir