https://www.unyegundemhaber.com/

CUMHURİYET KUPASI SAHİBİNİ BULUYOR

Ünye Belediyesi tarafından organize edilen 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Resmi Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda sona yaklaşıldı. 12 Takımın 3 grupta mücadele ettiği turnuvanın çeyrek final eşleşmeleri yapıldı. Turnuvanın finali 26 Ekim Perşembe günü oynanacak.

Ünye Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 100. Yılına özel düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvası çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarıyla devam ediyor.

05 Ekim Perşembe akşamı ilk karşılaşma ile başlayan turnuvada 12 takım 3 grupta mücadele etti. Açık Ceza İnfaz Kurumu, Halk Eğitim Müdürlüğü, Müftülük, Tarım Müdürlüğü, İtfaiye, Ünye Barosu, Milli Eğitim Müdürlüğü, Ünye Belediyesi, Uygulama Otel ve Öğretmenevi, Jandarma, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü takımlarının yer aldığı turnuvada finale yaklaşıldı.

8 TAKIM ÇEYREK FİNAL OYNAYACAK

Gruplarda en fazla puan toplayan ilk iki takım çeyrek finale yükselirken, en iyi iki üçüncü takım da çeyrek final oynamaya hak kazandı.

Çeyrek final müsabakalarında takım eşleşmeleri kura ile belirlendi. Bugün gerçekleştirilen eşleştirmeye göre çeyrek final müsabakaları şöyle belirlendi;

19 Ekim Perşembe

Halk Eğitim – Milli Eğitim

Müftülük – Belediye

20 Ekim Cuma

İtfaiye – Kapalı Cezaevi

Jandarma – İlçe Sağlık

Maçlar akşam saat 17.30’da başlayacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir