https://www.unyegundemhaber.com/

Dede ve torun aynı gün vefat etti

Ordu’nun Fatsa ilçesinden aynı aileden dede ve torun, birlikte yaşadıkları trajik bir kaderle aynı gün vefat ettiler.

Fatsa Müftülüğü eski vaizi Hıdırbey’den merhum Ahmet Uslu’nun kızı Cemile Koç’un eşi Abdullah Koç ve torunu Büşra Özay için bugün Kocaeli’den son yolculuklarına uğurlama töreni düzenlenecek.

Yaklaşık bir yılı aşkın süredir ağır bir hastalıkla mücadele eden Abdullah Koç ile torunu Büşra Özay’ın ani ve üzücü ölümleri, aileyi derin bir üzüntüye boğdu. İzmir’de yaşayan ve ciğerlerinde aniden başlayan kanama sonucu entübe edilen 29 yaşındaki Büşra Özay’ın vefat haberi, aileyi sarsarken, bu acı haberi alan Abdullah Koç’un kalbi de üzüntüye dayanamayarak durdu.

Dede Abdullah Koç ve torunu Büşra Özay’ın cenazeleri, bugün Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Mehmet Ali Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazlarının ardından toprağa verilecek.

Öte yandan, Fatsa’nın Yukarı Ardıç mahallesinden Ahmet Duman’ın kızı Büşra Özay’ın, 2.5 yaşında Asel isminde bir kız çocuğu olduğu öğrenildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir