https://www.unyegundemhaber.com/

MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN, ÜTB’YE ZİYARET

Ünye Ticaret Borsası ziyaretinde AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer’in “Bizden bir isteğiniz var mı?” sorusuna “Elinizde ne varsa verin!” diyen ÜTB Başkanı Mustafa Uslu, Ünye’de yürütülen yatırımların tamamlanmasını istedi.

Milli Eğitim eski Bakanı, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Ünye’de bir dizi ziyaretler ve incelemeler yaptı.

Mahmut Özer’e ziyaretlerinde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ve partililer eşlik etti.

Bu kapsamda Ünye Ticaret Borsası’nı (ÜTB) ziyaret eden Milletvekili Özer, Ünye’de devam eden yatırımların son durumunu değerlendirdi.

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, ziyarette Ünye için önem taşıyan ve devam eden birkaç proje olduğunu hatırlatarak, “Ünye OSB, Ünye Kültür Merkezi, Ünye Limanı bunlar zaten Ünye için güzel projeler. Bir de Ünye Akkuş Niksar Yolumuz var malum sıkıntılı. Ünye’de 3-4 tane belirli projeler var. Bunlar olduktan sonra Ünye’nin daha yapacağı bir şey de kalmıyor.” diyerek devam eden bu yatırımların tamamlanmasının Ünye için önemine vurgu yaptı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir