https://www.unyegundemhaber.com/

Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatı yeni parti merkezinin tanıtımını gerçekleştirdi

Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatı yeni parti merkezinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ünye’nin Liseler Mahallesi Santral Sokakta bulunan parti merkezini yoğun ve özverili bir çalışma ile bulundukları binanın bir üst katına taşıyan Deva Partisi Ünye Teşkilatı, bugün basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Deva Partisi Kadın Kolları, Gençlik Kolları, başkanlık odası, toplantı salonu gibi birçok yapılanmayı içinde bulunduran ilçe merkezinin tanıtımında basın mensupları ile bir araya gelen Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun ve teşkilat üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yeni parti merkezinin hayırlı olmasını temenni eden Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, “Deva Partisi olarak Ünye’de kurulduğumuzda iki odalı bir parti merkezimiz vardı. Daha sonra Türkiye’de damla damla büyüdüğümüz gibi Ünye’de de büyüyelim dedik ve aynı binanın bir üst katında beş odalı bir konsept oluşturduk. Partimizin Gençlik Kolları, Kadın Kolları, toplantı odası, başkanlık odası gibi yapılanma oluşturduk. Türkiye’de olduğu gibi Ünye’de de Deva büyüyor. Bu noktada gece gündüz çalışarak bizlere maddi ve manevi destek olan yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan sanal anketlerin geçerliliğinin olmadığını ifade eden Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, seçime hazır olduklarını belirterek, “Sanal anketler yapılıyor, lütfen bu sanal anketlere inanmayın. Biz gerçek anketleri ve Deva Partisi’nin nerede olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz her zaman seçime hazırız. Altılı masada varız ancak ittifakta yokuz. Biz kendi partimizin logosu ile seçime katılacağız. Biz inanarak yola çıktık ve başaracağız. Biz bu yola halkın beklentisini karşılamak için çıktık ve artık sahalarda da olacağız” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir