https://www.unyegundemhaber.com/

YAVUZ SELİM KIRAN ORDU’DA…

Dışişleri Bakan Yardımcımız Ünyeli hemşerimiz Yavuz Selim Kıran dün erken saatlerde Ordu’ya geldi.

İlk olarak AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun annesinin cenaze törenine katılan Kıran, daha sonra AK parti Ordu il teşkilatını ve Ordu Valisi Tuncay Sonel i ziyarette bulundu.
AK Parti Ordu İl Başkanlığında konuşma yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yolumuza devam ediyoruz ‘’dedi.

Umutsuz olmaya gerek olmadığını belirten Yavuz Selim Kıran; “Bu zamana kadar olduğu gibi bundan böylede Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ve Cumhur İttifakının güçlü siyasi iradesi ile bütün sorunların üstesinden gelinecektir.” dedi.

Biz sorunlarla karşılaştığımızda teslim olan bir kadro değiliz hiçbir zamanda olmadık

Aksine her sorunun üstüne giden ve her sorunu kendi kapasitesi ile, kendi birikimi ile çözme kararlılığını ortaya koymuş bir siyasi hareketiz. Bugün yakın coğrafyamıza baktığımızda Suriye, Irak, İran, Libya yukarıda Kafkasya, Rusya, Ukrayna bunların hepsinin doğrudan Türkiye’ye etkileri var, sonuçları var. Biz yakın dönemde çok daha büyük sorunları başarı ile geride bırakmış bir ülke olarak bundan sonraki karşılaşacağımız  sorunlarımızı da inşallah rahatlıkla atlatacağız, yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim.”dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir