https://www.unyegundemhaber.com/

EĞİTİM KÜLTÜR VE SAĞLIK HİZMETLERİ VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ İSTİŞAREDE BULUNDU

Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfı Mütevelli Heyeti İstişarede Bulundu

Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfı Mütevelli Heyeti, Ordu Üniversitesi Uygulama Restoranında düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.  

 Düzenlenen istişare toplantısına, Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfı’nın başkanlığını yürüten Vali Tuncay Sonel, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve diğer Mütevelli Heyeti Üyeleri katıldı. 

Vakıf istişare toplantısında bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, belirli aralıklarla düzenli bir şekilde bu toplantıların yapılacağını ve gündemin oluşturulacağını söyledi. 

Konuşmasında özellikle vakfın geliştirilmesine vurgu yapan Vali Sonel, ”Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfımızın işlevsel hale gelmesi, düzenli gelirlerinin olması önem arz ediyor. Değerli iş insanlarımızın katkıları çok önemli. Bu sayede üniversitemizin de kalitesi yükselecek” diye konuştu. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptığı konuşmada, ”Bizim bir vakıf kültürümüz var. Hayır vakıfları, sosyal vakıflar, hizmet vakıfları önemli kurumlardır. Ordu’da da eksikliği hissedilen bir kurumdu. Bunun olmasında çok büyük yarar var. Buradaki en önemli nokta işin sürdürülebilir olması. Yani zaman zaman toplantı değil, sonuç alıcı, sonuç odaklı işlerin yapılması. Sürdürülebilir olması açısından da mutlaka gündemin, programın olması gerekiyor. Bütçesi için zaman zaman toplantı değil de gelir getiren bir kaynağının olması lazım. Bunu eğer yaparsak o zaman kurumsallaşmış olur” dedi.  

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan konuşmasında, Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Vakfının güzel işler yaptığını belirterek, Vali Tuncay Sonel başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Toplantıda, iş insanları da söz alarak, Eğitim Kültür Sağlık Hizmet Vakfının daha işlevsel hale gelmesi noktasında neler yapılabileceği ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir