https://www.unyegundemhaber.com/
default

FATSA DEREYURT MAHALLESİ’NDE ASFALT SEVİNCİ

FATSA DEREYURT MAHALLESİ’NDE ASFALT SEVİNCİ

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da 19 ilçede ulaşım seferberliğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde 4 km’lik Dereyurt Mahallesi yolunda başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri belirlenen program çerçevesinde alt yapısı tamamlanan mahalle ve grup yollarında standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor. Bu kapsamda Fatsa ilçesinde çalışan ekipler Dereyurt Mahallesi yolunu asfalta kavuşturarak yılların sorununa son verdi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Kısa süre önce asfalt çalışmasını başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dereyurt Mahallesi’nin yanı sıra Tayalı ve Aslancamii Mahallelerine de hitap eden, toplam uzunluğu 4 km olan yolda çalışmaları tamamladı.

BU ANI ÇOK BEKLEDİK”

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte yıllardır bekledikleri konfora kavuşan vatandaşlar çalışmalar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Gelen hizmet için memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri şöyle konuştu:

“Bu yolun yapılması 20 senedir beklediğimiz bir hizmetti. Yollarımız kötüydü, kasisler vardı. Gelen hizmet çok güzel. Bu hizmetten çok memnun kaldık. Şimdi rahat gidip geliyoruz. Bu anı çok bekledik. Muhtarımız ne zaman Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanına gitse hiç boş dönmüyor. Allah emeği geçenlerden razı olsun.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir