https://www.unyegundemhaber.com/

GAZETECİLERDEN MÜDÜR SARISOYA TEBRİK ZİYARETİ

GAZETECİLERDEN MÜDÜR SARISOYA TEBRİK ZİYARETİ

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıldönümü Coşkusu

Türkiye’nin huzur ve güvenliğini sağlamak, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, devletin bölünmez bütünlüğünü teminat altına almak amacıyla görev yapan Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179. yıl dönümünü coşkuyla kutluyor. 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı, ülkenin her köşesinde halkın güvenliği için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası dolayısıyla önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği üyeleri, Polis Haftası’nı kutlamak ve teşekkürlerini iletmek amacıyla İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’u ziyaret etti.

Dernek Başkanı Cihan Çakır, Başkan Yardımcısı Gökhan Beşikçioğlu, Genel Sekreter Sema Beşikçioğlu ve üye Barış Tayfun Hazır, ziyarette yer aldılar. Emniyet Müdürü Sarısoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek üyelerine teşekkür etti ve Polis Teşkilatı’nın önemli misyonunu vurguladı.

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı Cihan Çakır ise Polis Haftası’nı kutlayarak, İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’a başarılar diledi ve teşkilatın görevlerindeki kararlılığını takdir etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıldönümü vesilesiyle yapılan bu ziyaret, kamuoyu nezdinde polis teşkilatının önemli misyonunu bir kez daha hatırlatırken, polis-medyası iş birliğinin önemine de vurgu yapıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir