https://www.unyegundemhaber.com/

GÖLKÖY’E OSKİ İMZASI

GÖLKÖY’E OSKİ İMZASI

OSKİ 3,5 YILDA GÖLKÖY’E  15 MİLYON 573 BİN 855 TL’LİK YATIRIM YAPTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), geride kalan 3,5 yılda Gölköy ilçesinde 15 milyon 573 bin 855 TL’lik yatırımı hayata geçirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde başlatılan çalışmalarla yılların sorunları bir bir çözüme kavuşuyor. İlçelerin alt ve üst yapı sorunlarına neşter vuran OSKİ ekipleri, vatandaşlara sağlıklı su iletimi sağlamakla da kalmıyor uzun ömürlü çalışmalarla ilçelerin geleceğini de garanti altına alıyor.  

15 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Ordu’nun ilçelerinde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam eden OSKİ, aradan geçen süre içerisinde Gölköy ilçesinde 41 bin 676 metre içme suyu hattı inşasını tamamladı. Bunun haricinde ilçe genelinde, 8 bin 469 metre kanalizasyon hattı, 3 adet içme suyu deposu ve 1 adet su alma yapısı hizmete sunuldu.

5 ADET GÖLET HİZMETE SUNULDU

Öte yandan küresel ısınmaya bağlı oluşabilecek kuraklık tehlikesine karşı ilçelerde başlatılan çalışmalar kapsamında Gölköy ilçesinde 5 adet gölet hayata geçirildi. Özellikle yaz aylarında susuzluğa karşı çözüm olacak olan göletler yapılan denemelerin ardından hizmete alındı.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Başkan Güler’in öncülüğünde geride kalan süre boyunca Gölköy ilçesine yapılacak yeni yatırımlarla alt ve üstyapıdaki sorunları kökten çözmeyi hedefliyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir