https://www.unyegundemhaber.com/

GÜLYALI BELEDİYESİ’NDEN CUMHURİYET BAYRAM ETKİNLİĞİ

Kültür ve sanat etkinliklerinde her geçen gün çıtayı yükselten Gülyalı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda coşkuyu zirveye çıkaracak yeni bir organizasyona imza atıyor. Türk pop müziğinin sevilen sesi Çelik, unutulmaz parçalarıyla Gülyalı Kano Park’ta (Su Sporları Merkezi) sahne alacak.

Gülyalı Belediyesi olarak büyük bir değişim ve dönüşümün içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Her alanda olduğu gibi kültür ve sanat faaliyetlerinde ortaya koyduğumuz organizasyonlarla örnek gösterilen bir belediye konumundayız.

Özellikle milli bayramlarda ortaya koyduğumuz etkinliklerle Ordu’da büyük ses getirdik. Bu sayede Ordu’da kültür ve sanat alanında faaliyetler büyük bir ivme kazandı. Milli bayramlarımızı, Cumhuriyetimizin temel kazanımlarını gelecek kuşaklara aktarmak bakımından bu tip etkinlikleri oldukça önemsiyoruz. Hem pandemi sürecinden dolayı vatandaşlarımız bu konulardaki etkinliklere de hasret kaldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Selçuk Balcı’yla her yönüyle mükemmel bir konser gerçekleştirdik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da dolu dolu geçirmek adına güzel bir etkinliğe imza atacağız. Türk pop müziğinde usta bir isim olan Çelik sahne alacak. Ordulu hemşehrilerimizi, Cumhuriyet coşkusunu Gülyalı’da yaşamaya davet ediyorum.” dedi.  

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir