https://www.unyegundemhaber.com/

KAZAKİSTAN ALMATI’DA KÜLTÜR ŞÖLENİ

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ve Türkiye’nin Almatı Başkonsolosluğunun desteğiyle Yerli Düşünce Derneği tarafından altıncısı düzenlenen Türk Filmleri Haftası’nın açılış galası, Almatı’daki Arman Sinema Salonu’nda yapıldı.

Yerli Düşünce Derneğinin Genel Başkanlığını da yapan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun ev sahipliği yaptığı geceye; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Türkiye’nin Almatı Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Kazakistan Dışişleri Bakanlığı Almatı Temsilcisi Askar Şokıbayev, Almaty Vali Yardımcısı Erjan Babakumarov, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcımız Tamer Beyoğlu, Kazak Film Genel Müdürü Akan Satayev, El Farabi Kazak Milli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev, Türk ve Kazakistanlı yönetmen ve yapımcıların yanı sıra çok sayıda davetli ve sinemaseverler katıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir