https://www.unyegundemhaber.com/

Hafızlarımıza belgeleri verildi

Ünye Müftümüz Hüseyin Okuş ‘Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olup “Hafızlık Belgesi” almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini verdi.

Müftülüğümüze bağlı Merkez kız ve erkek Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan ve 2022 yılı Haziran ayında yapılan Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olan öğrencilerden Züleyha Kayar, Elif Keçeli, Sefa Kartal, M. Ayad Hammod Al Zaidi, Yusufcan Uğurlu, Mücahit Ay, Nurullah Duman ve Yusuf Selman Güner’e Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğünce hazırlanıp gönderilen Hafızlık Belgeleri Ünye İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş tarafından takdim edildi.

Öğrencilere hafızlık belgelerini takdim eden Müftümüz Hüseyin Okuş, “Kur’an kurslarımızda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hamele-i Kur’an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur’an’ın ve İslam’ın hadimi olmalarını Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına, Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir