https://www.unyegundemhaber.com/

Hamarat:” Bu Enerjimizle Hedef Ordu’da Altıda Altı Milletvekili Meclise Gidecektir

Ak Parti Ordu 3. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat bugün Ünye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmaları kapsamında ilk Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Daha sonra ise Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatını ziyaret eden Hamarat, parti binası toplantı salonunda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ve partililer tarafından karşılandı.

Hamarat, bu seçimden de zaferle çıkacak bir Ak Parti profilini gördüğünü söyledi. 2011 seçimlerine işaret eden Hamarat, “2011’de bu heyecanla 6 milletvekilinin beşini almıştık. Bu seçimde kim ne derse desin ben 6 milletvekili adayımızın altısını da gönderecek enerjiyi, psikolojiyi görüyorum” dedi.

“6 Adayımız da Meclise Gidecektir”

“Bizler sizlerle yeni tanışmıyoruz. Dostluğumuz, duygu ortaklığımız, dert ortaklığımız çok eski. Bizi bir araya getiren bir Ak Parti var. Dert ortaklığı duygumuz icraata dönüştü ve yapacaklarımız bitmediği için tekrar geldik. Bu geliş tabi ayrılmadan bir gelişti. Zaten sizlerden hiç ayrılmamıştık. Önceki dönemlerde de vekil olarak değil de bir kardeşiniz olarak görev yaptım. Burada birçok arkadaşlarımız görev yaptılar, gayret gösterdiler, herkese teşekkür ediyorum. Ama siyasetin gıdası değişimdir. Cumhurbaşkanımız yeni bir liste ile bizi sizlere emanet etti. Bu kardeşliğimizin, duygudaşlığımızın seçimlere en güzel şekilde yansımasını arzu ediyorum. Ben inanıyorum ki 2002’deki heyecanımızdan hiçbir şey eksilmemiş, hatta arttığını görüyoruz. 2011’de bu heyecanla 6 milletvekilinin beşini almıştık. Bu seçimde kim ne derse desin ben 6 milletvekili adayımızın altısını da gönderecek enerjiyi, psikolojiyi görüyorum. Siyaset üzerinden başka hesabı olanlar, siyaset üzerinden sadece kendine mevki makam elde etmeye çalışanlar ne düşünürse düşünsün bizi hiç entarese etmiyor.”

“Yıkmak İçin Değil, Yapmak İçin Buradayız”

“Bizler siyasetin kendi için değil de toplum için, vatan için ve gelecek nesiller için olduğunu biliyoruz. 20 yıl sonra halen yorulmadan bıkmadan, milletle arasına kimseyi almadan iş için icraat için iş yapan tek partiyiz. O zaman bizi yolumuzdan inşallah hiç kimse geri çeviremeyecek. Bu inanmışlığın bu kenetlenmişliğin başarıya varmaması mümkün değil. Ak Parti o kadar milletin içinden çıkmış bir parti ki her gün kendini yenileyen ve yaptığı icraatlerle rakiplerini geride bırakan bir partidir. 20 yıl içinde halen “Bunların yaptığı yetersiz, biz dahasını yapacağız” diyen çıkmadı. “Bunlar gereksiz” diyenlere rastladık ama daha iyisini yapacak olana rastlamadık. Yıkmak için gelenlerden bir şey çıkmaz. Biz yapmak için yan yanayız, bir aradayız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir