https://www.unyegundemhaber.com/

İYİ PARTİ’NİN KADIN VEKİLLERİ ÜNYE DE ESNAFLARIN GÖNÜLLERİNE GİRDİ

  1. dönem Millet Vekilliği Aday listeleri belli olur olmaz Ordu da Saha çalışmalarına Başlayan İYİ Parti Ordu Milletvekili adayları İlçe ilçe esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ziyaretleri kapsamında kadın vekil Adayları İYİ Parti Kadın Politikaları Doğu Karadeniz Bölge Sorumlusu – Diş Hekimi Çiğdem Çelenk Karakaya ve Av. Ebru Avcı Ünye de Esnafları ziyaret ettiler, ziyerete Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu partili Kadınlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

‘KAPI ÇAL GÖNÜL AL” PROJESİ ESNAF ZİYARETİNE DÖNÜŞTÜ.
İYİ Parti Genel merkezi Kadın Politikaları tarafından tüm Türkiye de uyguladığı ”KAPI ÇAL GÖNÜL AL” projesi kapsamında, Ünye’de Kapı kapı gezerek çalışma yapmayı hedeflediklerini belirtirken esnafların yoğun ilgisine duyarsız kalamayıp programın bir anda esnaf ziyaretine dönüştüğünü söyleyen Vekil Adaýı Av Ebru Avcı Ünye de vatandaşların kendilerine gösterdiği yoğun ilgiden çok memnun olduğunu belirtti.
İYİ Parti Ordu Vekil Adayı ebru Avcı açıklamasında ” Bugün Ünye’de Kapı Çal Gönül Al programımız için sokaklardaydık. Ünye çarşımızdan geçerken esnafımızdan gelen yoğun ilgi nedeniyle programımızı esnaf ziyaretine çevirdik. Halkın güzel tepkisi, sıcak karşılaması bizleri çok mutlu etti. İYİ’liğin ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. Ünye halkı bizleri bekliyor, gördük, gurur duyduk.” ifadelerini Kullandı.

Ünye’de vatandaşların bizlere olan güler yüzü katlanarak arttı diyen İYİ Parti Ordu eski il Başkanı 28. dönem Milletvekili Adayı Diş Hekimi Çiğdem Çelenk Karakaya ise Açıklamasında, ”Ünye de Partimize Olan ilgi ve Güleryüz’ün önceki yıllara nazaran katlanarak arktiğini görmek beni çok gururlandırdı. İl Başkanlığım döneminde sıkça geldiğim Karadeniz’in incisi güzel Ünye’mizde vatandaşlarımıza genel başkanımız Meral Akşener’in selamını ilettik ve gördüğümüz bu manzara karşısında adeta büyülendik. Ünyeli hemşerilerimizin bizlere olan güvenini karşılıksız bırakmayacağız söz veriyoruz her daim yanlarında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir