https://www.unyegundemhaber.com/

HER LİGİN LİDERİ ÜFK!

HER LİGİN LİDERİ ÜFK!

Futbolda 2023-2024 Sezonu Amatör alt liglerde mücadeleler devam ederken katıldıkları her lig kategorisinde grubunda lider durumunda bulunan Ünye Futbol Kulübü başarısı ile dikkat çekiyor. Oynadıkları güzel futbolun yanı sıra elde ettikleri saha sonuçları ile de adından söz ettiren mavi-siyahlılar üç grupta şu ana kadar oynadıkları toplam 15 mücadelede 13 galibiyet elde ederlerken 2 maçta ise berabere kaldılar. Mağlubiyet yüzü görmediler.

U-16 ligi C grubunda puan kaybı yaşamadan 5 galibiyet elde ederlerken, attıkları 23 gole karşılık kalelerinde 3 gol gören mavi-siyahlılar, en yakın rakibi Fatsa Belediyespor’un 3 puan önünde 15 puanla namağlup liderliğini sürdürüyor.

U-14 ligi A grubunda mücadele eden Ünye Futbol Kulübü oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlikle attığı 52 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gördü. Bu grupta da 16 puanla namağlup lider durumda bulunuyorlar.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan 2012 grubu ise bu sezon da U-12 ligi D grubunda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Oynadıkları 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlikle topladıkları 10 puanla namağlup lider durumunda bulunan mavi-siyahlı kramponlar şu ana kadar 11 defa rakip ağları sarsarken sadece 1 golü kalelerinde gördüler.

-Tamtürk; “Hedefimiz her grupta zirvede tamamlamak”-

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk devam eden yeni sezon ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu; “Şu an devam etmekte olan U-16, U-14 ve U-12 liglerinde mücadele eden takımlarımız gayet başarılı bir şekilde yollarına devam ediyorlar. Bu anlamda tüm oyuncularımızı ve bu başarıda büyük gayretleri olan değerli antrenörlerimizi tebrik etmek istiyorum. Başlayacak olan U-15, U-13 ve U-11 liglerinde ve kadın liginde de hedefimiz her zaman zirvede olmaktır. Çünkü bunu başarabilecek oyuncu kalitesine, azmine ve de inancına sahibiz. İyi oyuncu iyi bir ekip içerisinde gelişim gösterir. Bu bakımdan geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da ilimizi Türkiye Şampiyonalarında başarı ile temsil etmek istiyoruz. Sezon sonunda ise bazı oyuncularımızın daha önceden yaptığımız gibi yine profesyonel kulüplere transfer olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Yani her zaman işin hem saha içi başarısı hem de oyuncu yetiştirmek tarafında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çünkü ikisi birbiri ile doğru orantılı bir durum. Bizlere desteklerini esirgemeyen velilerimize ve de değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm kulüplere olduğu gibi bize de servis desteği sağlayan Ünye Belediyemize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 03.05.2024 NÖBETÇİ ECZANELER

Çağdaş Eczanesi (Ünye)0 (452) 324-21-45Kaledere Mahallesi Niksar Caddesi No:44 Ünye(Niksar Caddesi Mevkii) Çelik Eczanesi (Ünye)0 (452) 324-66-66Atatürk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir