https://www.unyegundemhaber.com/

İNÖNÜ OKULU’NDAN “Akülü Engelli Aracı Kampanyası”destek

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan “Akülü Engelli Aracı Kampanyası” için Ünye İnönü Okulu’nda kermes düzenlendi.

Kermese katılan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan AKAR, Ünye Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman SARIKAHRAMAN, Ünye Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit ÖZKAN, Ünye Rotary Kulübü Başkanı Cansu GÜNGÖR ÖZTÜRK, öğretmenler, veliler ve öğrenciler Akülü Engelli Aracı Kampanyası’na destekte bulundular.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan AKAR kampanyaya destek kermesi hakkında yaptığı açıklamada “Kampanyamıza destek veren ve kendi sınıfında bu kermesi düzenleyen Sınıf Öğretmeni Necla EKMEKCİ hoca hanıma çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı ve ailelerini bu özverilerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu vesile ile kampanyamıza herkesin katılması konusunda desteklerini bekliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü TOKGÖZ yaptığı açıklamada kampanyanın tüm ilçe okullarında başlatılması için gerekli girişimlerin yapılacağını vurguladı.  Ayrıca okul yönetimine kampanyaya verdikleri destek için teşekkür etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir