https://www.unyegundemhaber.com/

Sarıkardeşler Dünyanın Em Büyük Fuarı’nda Teta HOMEart Adıyla Yerini Aldı

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ikinci ihtisas fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera 06 – 10 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarına Ünye’den Sarı kardeşler Gurubu TETA HOME ART markasıyla katılacak.

SEKTÖRÜN ULUSLARARASI MARKALARI BURADA

Seramik, banyo, mutfak sektörünün global ticaret platformu UNICERA, uluslararası bir marka olarak Türkiye’nin yanı sıra seramik sektörüne yön veren dünyaca ünlü firmaların da katılımıyla her sene yerli ve yabancı katılımcı, ziyaretçi ve ticaret hacminde yeni bir rekora imza atıyor.

UNICERA DÜNYA’YI AĞIRLIYOR!

Türkiye’nin en büyük, dünyanın en büyük ikinci ihtisas fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarında TETA HOME ART yer alacak. Sarı kardeşler  olarak   fuarda 8. Salon AO4.1 numaralı stantta Teta  Home art olarak ziyaretçilerini bekliyor olacak.

UNICERA, 2022 yılında 80 bin metrekarelik alanda 26 bin 934’ü yabancı olmak üzere toplam 112 bin 698 sektör profesyonelinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. ABD, Kanada, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere, Kuzey Afrika, Hindistan ve Rusya’nın da aralarında olduğu 130 ülkeden gelen ziyaretçiler fuara büyük ilgi gösterdi.

Türkiye’nin Değeri: UNICERA

TG Expo Uluslararası Fuarcılık tarafından, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliği ile organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Fuarda banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün görücüye çıkacak. Dünyanın en önemli üreticileri, yeni sezon ürünlerini ilk kez UNICERA ’da dünya seramik sektörünün beğenisine sunacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

53 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

1 Nisan ile 14 Nisan arasında haftalık trafik raporu yayınlandı. Buna göre Ordu ilinde 77 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir