https://www.unyegundemhaber.com/

İYİ PARTİ ÜNYE İLÇE TEŞKİLATI BASIN AÇIKLAMASI

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, “Gücümüz ve kuvvetimiz yettiği kadar  maddi ve manevi olarak devletimizi ve milletimizin her zaman yanında olacağız” diyerek depremzedeler için birlik ve beraberlik mesajı verdi;

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir’in basın açıklaması :
“Öncelikle Türk milletinin başı sağ olsun. Ülkemizin 1939 Erzincan depreminden sonra en büyük depremi olarak belirtilen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli ve ardından Türkoğlu merkezli deprem nedeniyle acımız büyüktür.
Deprem nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Ülkemizin % 11’ini kapsayan, 15.000.000 insanımızın yaşadığı bir bölgede meydana afet nedeniyle acımız büyüktür. Türk milleti olarak bir ve beraber olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha idrak ettik. Büyük Türk milletinin bu imtihandan da sabır ve başarı ile geçeceğine inancımız tamdır.
Hiç bir siyasi tavır ve düşüncelere itibar edilmemesi gereken bir zaman dilimindeyiz. Hiç kimsenin birbirini ötekileştirmediği, yaraların birlikte sarılması gerektiği gerçeğini unutmadan, tek vücut halinde hareket etmenin sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz.
Unutmamamız gereken gerçek şu; Afette can veren, deprem şehidi olan her Türk vatandaşı bizimdir. Biz birlikte güçlüyüz. İyi Parti teşkilatı olarak; tüm gücümüzle devletimizin ve milletimizin yanındayız.

Ünye ilçesi olarak il teşkilatımız ile birlikte afet bölgesine birinci yardım tırımızı gönderdik. İkinci tırı göndermek için çalışmalarımız devam etmektedir. Afet bölgesinde tespit edilen eksiklere göre, öncelikle gıda yardımı ve su talep edilmektedir. Gücümüz ve kuvvetimiz yettiği sürece maddi ve manevi olarak devletimizin ve milletimizin emrinde olduğumuzu bir kez daha tekrar ediyoruz.

Afet bölgesinde ilk yardımda gönüllü olarak çalışmak isteyen özellikle genç arkadaşlarımızın talepleri üzerine çalışma başlattık. Bu çalışmamızı yaparken, afet bölgesindeki yetkililer ile temasa geçtik. Bölgedeki durum ve şartlara göre ilk yardımda görev alacak gönüllülerin çalışmaları aksatmayacak şekilde bir planlama yapılması suretiyle sevkinin mümkün olduğu bildirildi. Bunun üzerine gönüllü gençlerimizden oluşan bir aracımız deprem bölgesine ulaştı. Halen ikinci otobüsümüz hazırlanmaktadır. Bu noktada gerek göndermek istedikleri eşya ve erzaklar, gerekse gönüllülerin müracaatları halinde üzerimize düşen görevleri de yapmaya hazırız.
Yukarıda da belirttiğimiz gibi, acı bütün Türk milletinindir. Yaralarımızı birlikte saracağız. Şehitlerimize ve yaralılarımıza sahip çıkmanın vatandaşlık görevi olduğu bilinciyle üzerimize düşen tüm görevleri, hiç bir siyasi niyet gütmeksizin yapmaya devam edeceğiz. Tekrar deprem şehitlerine Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Türk milletinin başı sağolsun.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir