https://www.unyegundemhaber.com/

KABLO HIRSIZLARI YAKALNDI

08 Haziran 2022 ve 15 Eylül 2022 tarihleri arasında Çaybaşı, Ünye ve Fatsa’da 1.300 metre faili meçhul “Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı’’ olayları meydana geldi.

Olayların aydınlatılmasına yönelik Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (Jandarmanın Dedektifleri) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda 3 şüpheli şahsın söz konusu hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi.

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Samsun Terme İlçesinde ikamet ettiği tespit edilen şüpheli şahıslar E.U (2000 d.lu, Erkek), E.Y.T (1996 d.lu, Erkek) ve E.K.C (1992 d.lu, Erkek) Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (Jandarmanın Dedektifleri) tarafından şüphelilerin hırsızlığa konu kabloları Samsun ili Terme ilçesi Çangallar bölgesinde sakladıklarının tespit edilmesine müteakip, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ile yapılan müşterek operasyonla hırsızlığa konu kablolar ve 3 adet demir kesme makası ele geçirildi.

Şüpheli 3 şahıs adli makamlarca tutuklanarak Ünye M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir