https://www.unyegundemhaber.com/

Kaybolan Vatandaşımız Arama Çalışmaları Titizlikle Devam Ediyor

Kaybolan Vatandaşımız Arama Çalışmaları Titizlikle Devam Ediyor

Vali Tuncay Sonel, Fatsa ilçemizin Yavaş mahallesi İsmailoğlu mevkiinde ikamet eden ve 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 18.00 sıralarında çalışmakta olduğu fındık bahçesinden kaybolan Naciye Yılmaz isimli vatandaşımızı arama çalışmalarını yerinde takip etti.

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar ile birlikte arama çalışmalarını yerinde takip eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Sonel, 55 yaşındaki Naciye Yılmaz’ın 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 18.00 sıralarında fındık bahçesinde görüldüğünü, ancak daha sonra kendisinden haber alınamadığı ihbarı üzerine olayın meydana geldiği yerin hemen yanındaki derede güvenlik birimleri, Afad ve itfaiye ekiplerince başlatılan arama çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, ”Vatandaşımızı bir an önce sağ salim bulmak için devletimizin tüm imkânlarını seferber ettik. Arama çalışmaları aralıksız devam ediyor” dedi.

Vali Sonel, “55 yaşında Naciye Yılmaz, en son fındık bahçesinde çalışırken görülmüş. Haber alınamayan kadın kardeşimizle ilgili jandarmamız, güvenlik birimlerimiz, AFAD’ımız, itfaiyemiz ve tüm ekiplerimizle beraber olay yerine geldik. Gördük ki, engebeli ve kayalık olan fındık bahçesi çok yüksek bir yer. Orada yüksekten düşme ihtimaline karşı yakından geçen derede devletimizin bütün kurumlarıyla etrafı tarıyoruz, başsavcılığımız adli soruşturmayı yürütüyor, adli ve idari soruşturmamız devam ediyor. İnşallah en kısa sürede kardeşimize ulaşırız” diye konuştu.

Vali Tuncay Sonel, ”Olay mahallinin yakınından dere geçiyor ve dağlık yamaçlık yerler çok. Yükseklikler bulunuyor. Jandarma Özel Harekatımız, Polis Özel Harekatımız, AFAD’ımız, güvenlik güçlerimiz, belediyemiz, itfaiyemiz, tüm birimlerimiz, kadın kardeşimizi buluncaya kadar aramalar aralıksız devam edecektir. 55 güvenlik görevlisi, dalgıçlarımız bu bölgede arama çalışması yapıyor. 25 Özel Harekat Polisimizi getirip yamaçlara baktıracağız. Her türlü ihtimali biz değerlendireceğiz. Arama çalışmalarımız hiç aksatılmadan devam edecek” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Kaybolan Naciye Yılmaz’ın ailesini de ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, yürütülen arama çalışmalarıyla ilgili aileyi bilgilendirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir