https://www.unyegundemhaber.com/

KAYMAKAM IŞIK, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Ünye Kaymakamı Ayhan IŞIK, sezonu çifte kupa ile kapatan Ünye Futbol Kulübü’nün yönetici, sporcu ve velilerini ağırlayarak tebrik etti.

2022 – 2023 sezonunda Ordu il şampiyonu olarak Türkiye finallerinde ilimizi temsil eden Ünye Futbol Kulübü U-14 takımı ve Ordu il şampiyonu olan U-11 takımı Ünye’ye iki kupayla dönmenin gururunu yaşıyor.

Ünye Futbol Kulübü takımları, gururlarını Ünye Kaymakamı Ayhan Işık’ı ziyaret ederek paylaştı. Kaymakam Işık, Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk, Genel Kaptan Lütfi Tamtürk, U-14 Takımını temsilen Kaptan Emir Kağan Çifci ile il şampiyonu olan U-11 takımı sporcuları ve Antrenörleri Erdal Şentepe, Aykut Kaygusuz, Ümit Bacacı, Savaş Felek, kulübün sporcu velilerini temsilen Mimar Mine Duman’ı ağırladı.

Kaymakam Işık, alınan başarılı sonuç için sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek kutlarken, başarılarının devamını diledi.

Ünye Futbol Kulübü U-14 takımı, 2022 – 2023 sezonunda Ordu il şampiyonu olarak Türkiye finalleri Çorum Bölge müsabakalarında ilimizi temsil etmişti. Çorum’da yapılan 1. Kademe maçları sonunda şampiyon olarak Ordu ili U-14 kategorisi tarihinde adını yarı finale yazdıran ilk Ordu temsilcisi olarak Sivas’ta düzenlenen Türkiye yarı finallerinde bölgenin gururu oldu.

U-11 takımı ise ligde oynadığı maçlar sonunda grubundan birinci olarak çıktığı play-off müsabakalarında önce çeyrek finalde Fatsa Anadoluspor’u 1-0, ardından yarı finalde Kabadüz Belediyespor’u 3-0 ve finalde ise Ordu Galataspor’u 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. U-11 takımı ligde oynadığı ilk maç haricinde kalesini gole kapatarak geriye kalan hiç bir maçta gol yemeden şampiyonluğa uzanıp büyük bir başarıya imza attı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir