https://www.unyegundemhaber.com/
default

MESUDİYE BAYIRKÖY YOLU TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

MESUDİYE BAYIRKÖY YOLU TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 6,5 KM’LİK YOLU SICAK ASFALT KONFORUYLA BULUŞTURDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Mesudiye ilçesinde yapımı tamamlanan 6,5 km uzunluğundaki Bayırköy yolu gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Hatipoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yalçın Dumlu’nun da katıldığı törende vatandaşlar coşkusunu davul zurnalarla taçlandırdı.

TOPLAM UZUNLUĞU 6,5 KM

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. 19 ilçenin tamamında yolları yeni bir görünüme kavuşturmak üzere hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan güzergahları asfaltla buluşturuyor. Bu kapsamda 6,5 km uzunluğundaki Mesudiye ilçesi Bayırköy Mahallesi yolu da sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Vatandaşlar, uzun yıllar hayalini kurdukları çalışmaları hayata geçiren Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti.

Böyle bir hizmetin hayalini bile kurmakta zorlandıklarına dikkat çeken vatandaşlar “Yol medeniyettir ve temel ihtiyaçtır. Ordu Büyükşehir Belediyesinin yapmış hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı Başkanımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Rüyamızda görsek inanmayacağımız tarihi bir yatırım hizmete sunuldu. Allah emek verenlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir