https://www.unyegundemhaber.com/

MHP’Lİ BAŞKANDAN ARPACIOĞLUNA SİTEM

MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Ünye eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nun il olma konusu hakkında yaptığı açıklama ile ilgili eleştiride bulundu.

Ünye eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Yardımcısı İsmail Faruk Aksu’nun ‘Bu iş sizin patırdamanızla olacak iş değil. Bu işin olası varsa olur, olası yoksa olmaz’ ve bu sözler üzerine “kandırıldık” hissinin oluştuğunu söylemişti.

MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ise ilçe binasında yaptığı basın açıklamasında Ünye eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nun bu açıklamasına tepki gösterdi.

MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu açıklamasında şunları söyledi;

“Siyaset her şeyden önce ahlaki değerlere oturtturularak yapılmalı. Siyasetin temelini ahlaki değerlerimiz ve kültürümüz oluşturur. Siyaset yapacak bir kişinin, siyaset yaptığı anda söylemlerini ve fiiliyatlarını ahlaki değerlerin süzgecinden geçirmek suretiyle yapması gerekmektedir.

Kapı kapı gezip bir koltuk bulamadığı halde son olarak soluğu İyi Parti’nin kapısında alan geçmiş dönem Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nun Ünye’nin il olması ile ilgili gerek liderimizin gerekse genel başkan yardımcımız İsmail Faruk Aksu ile alakalı söylemleriyle alakalı birkaç şey söylemek istiyorum. Biz hiçbir zaman Ünye’yi ve Ünyeli vatandaşları siyasi malzeme haline getirip rant sağlamak peşinde olmadık. Biz her zaman Ünye’yi siyaset üstü bir mesele olarak gördük. Bundan mütevellit Ünye’nin il olması ile alakalı sizlerin de şahit olduğunuz bu süreçte ben ve yönetim kurulumuz Ankara’nın yolunu adeta suyoluna çevirdik. TUIK verilerinde de belirtildiği gibi il olmaya namzet ilçeler arasında gösterilen Ünye, 19 ilçe arasında yer almak suretiyle ‘ İL OLACAKTIR’ın mücadelesini verdik. Biz bu mücadeleyi verirken destek de istemedik, taktir ve taltif de beklemedik. Hiçbir zaman ayağımıza kimse dolansın istemedik. Bu uğurda bir mücadele verilecekse ben ve yol arkadaşlarım ile birlikte bedel ödemeye her zaman hazırız. Bundan sonra ki süreçlerde de yapılan tezvirata hiçbir suretle MHP Ünye İlçe teşkilatı müsaade etmeyecek. Siyaset ‘ondan duydum, bundan duydum’ şeklinde sözlerle yapılacak bir müessese değildir.

Yaklaşan yerel seçim sürecinde benim büyüklerim ile alakalı ve Ünye’yi de siyasi malzeme yapmak suretiyle bir yerlere gelmeye çalışanlara bizler müsaade etmeyeceğimiz gibi emin olun vatandaşlar da müsaade etmeyecektir. Ünye il olacaksa bunun mücadelesini biz zaten veriyoruz. Bu ve bunun gibi zihniyette kim varsa ayağımızın altında bulunmasın, yolumuzdan çekilsin.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir